VENERA U TREĆOJ KUĆI


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji su formirani. 
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u prvoj kući opisuje i njega.
Na ovom linku imate tekst o Veneri i njenoj simbolici u astrologiji http://astro13lovers.blogspot.com/2018/01/venera-u-astrologiji.html.
Ukoliko niste sigurni da li imate Veneru u ovom polju po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je sajt za Vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/.


Venera u ovom polju daje talenat za lepe komunikacione veštine, osim u slučaju ukoliko je Venera afliktovana. Uglavnom ne vole da ulaze u bespotrebne rasprave i imaju moto da se sve na miran način da rešiti. Dakle ova pozicija im daje umeće da veoma lako ostvaruju prijateljske odnose sa drugima. Uglavnom vole da se druže i da obilaze socijalna mesta, a i drugi vole da budu u njihovom društvu. Ova pozicija, kada Venera nije afliktovana, ukazuje na materijalne dobitke preko njihovog dara da ostvaruju jako lepe odnose sa drugima, dakle preko poznanstava.
Kada je Venera afliktovana tada treba da nauče da imaju lepe i izbalansirane kontakte sa drugima, da znaju da smire napete situacije, da sa drugima ostvaruju lepe i prijateljske odnose, a ne suprotno. Kada to nauče više će uživati u životu, a i finansijska situacija će im se popraviti, pošto Venera, izmedju ostalog, vlada i materijalnim stvarima. 
Te zbog tog dara za umeće u komunikaciji i sklapanju dobrih odnosa sa drugima, koji im Venera daje u ovom polju, ovo je veoma dobra pozicija za poslove pri marketingu, pr sektoru, novinarstvu, turizmu i ugostiteljstvu i drugim javnim poslovima.
Pozicija Venere u ovom polju, takodje, daje ljubav prema putovanjima, ne samo u inostranstvo (osim u slučaju kada je Venera afliktovana). Osobe sa ovom pozicijom generalno vole da su u pokretu i da se nešto dešava u njihovom životu. Dakle da ispunjeno i kvalitetno provode svoje vreme. 
Ova pozicija uglavnom daje ljubav prema dobrim i lepim automobilima. Kod jake Venere u ovoj kući, oni teže ka komforu u transportu. Pri tome pozicije stjuarta ili stjuardese su, takodje, veoma dobre za osobe sa ovom pozicijom. Kod karijere je najbitnije da se prati 6. kuća, 10. kuća i Mc point, kao i njihovi vladari. 

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu poziciju. Uživajte!


    

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON