VENERA KONJUKCIJA URAN


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji su formirani. 
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u prvoj kući opisuje i njega.
Na ovom linku imate tekst o Veneri i njenoj simbolici u astrologiji http://astro13lovers.blogspot.com/2018/01/venera-u-astrologiji.html.
Ukoliko niste sigurni da li imate Veneru u ovom polju po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je sajt za Vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/.


Konjukcija izmedju Venere i Urana donosi osobama sa ovim aspektom nekonvencionalnu lepotu. Pogotovo je naglašeno na polju fizičkog izgleda ukoliko se ova konjukcija nalazi u prvoj kući ili ukoliko jedna od ovih planeta vlada prvom kućom ili aspektuje vladara prve kuće. Žene sa ovim aspektom se takodje šminkaju na drugačiji način od većine, zapravo ne prate trenutne trendove, neguju svoj stil. Isto važi i za način oblačenja (odnosi se na oba pola). Često ćete i kod njih videti da vole i cene ljude i stvari koji su autentični, nekonvencionalni. 
Ovaj aspekt im donosi veoma unikatne darove u polju umetnosti, kao i u polju tehnologije i nauke. Ukoliko poseduju svoj biznis najbolje će ga razviti putem tehnologije, jer Uran vlada i tehnologijom i tim putem će zaradjivati dosta više materijalnog bogastva (Venera vlada i materijalnim obiljem izmedju ostalog).
Vole slobodu i neće pristajati da budu u odnosima koji ih ograničavaju. Kao partneri su opušteni, otvoreni, zanimljivi i veoma im je bitno da postoji razumevanje i poverenje izmedju jedne i druge strane. Veoma su otvoreni u polju ljubavi i ne vole da igraju umne igrice. Sa njima ćete znati na ćemu ste. Ukoliko otkriju da ih lažete i zavaravate tada ste završili sa njima, osim u slučaju kada Neptun jako aspektuje Veneru i tada zamagli vid Veneri. Cene partnere koji su iskreni, otvoreni, autentični i koji ne zavise od njih. Pored takvih partnera će se zauvek i skrasiti, ali ne u smislu da izgube svoju ličnu slobodu, koju neće zloupotrebiti. U nekim slučajevima ovaj aspekt ukazuje na partnerske odnose sa osobama koje su fizički ili emotivno udaljene, pa im tehnologija više održava vezu (razlog toga je Uran koji, izmedju ostalog, vlada i tehnologijom). Sa ljubavnim partnerima često znaju prvo da započnu prijateljski odnos, pa tek onda ljubavni. 
Imaju buntovnu prirodu i vole da se druže sa raznim profilima ljudi, a najviše sa onima koji su autentični, zanimljivi i iskreni. Vole da putuju i da upoznaju nova mesta, ljude... Mogu imati iznenadne gubitke ili probleme u prevozu dok su u inostranstvu i zato bi trebalo da obrate pažnju na svoja lična dokumenta i stvari. Takodje, ovaj aspekt ukazuje i na razne avanture u stranim zemljama, koje im donose da otvore svoj um i promene svoju percepciju.

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu poziciju... Uživajte!




Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON