VENERA KVADRAT URAN


Venera je planeta koja predstavlja lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji su formirani. 
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u prvoj kući opisuje i njega.
Na ovom linku imate tekst o Veneri i njenoj simbolici u astrologiji http://astro13lovers.blogspot.com/2018/01/venera-u-astrologiji.html.
Ukoliko niste sigurni da li imate Veneru u ovom polju po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je sajt za Vas http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/.


Kvadrat izmedju Venere i Urana ukazuje na otpore i blokade u polju ljubavi, kreativnosti i umetničkih talenata. Razlog postojanja tih blokada je zbog ranijeg iskustva naglog završetka odnosa koji je uticao na to da imaju strah od ulaska u partnerske odnose kako ponovo ne bi iskusili isto. Taj dogadjaj se desio ili u prvoj bitnoj vezi (to je naglašeno kada se neka od ovih planeta nadje u 5. kući ili aspektuje vladare te kuće), kroz brak i bračnog partnera (to je naglašeno kada se neka od ovih planeta nadje u 7. kući ili aspektuje vladare te kuće) ili u prošloj inkarnaciji (to je naglašeno kada se neka od ovih planeta nadje u 12. kući ili je retrogradna). Kako bi odblokirali ranije spomenute blokade treba da rade na otpuštanju straha od vezivanja i na otpuštanju straha od naglih negativnih promena u partnerskim odnosima. To je lekcija koju ovaj aspekt nosi. Kada se ona savlada njihov ljubavni život će postati ispunjeniji, gde će privlačiti partnere i odnose koji su puni života, gde neće zavisiti jedno od drugog, već će imati zdrav i ispunjen odnos.
Takodje će postati svesni koliko poseduju umetničkih talenata za koje nisu ni znali, a koji će uticati da imaju kvalitetniji stil života. 
Ovaj aspekt, takodje, može da donese tenzije koje su nastale zbog preteranog mešanja drugih ljudi u njihov lični život. Ukoliko je neka od planeta retrogradna ili se nalazi u 12. kući ukazuje da se navedeno dogodilo u prethodnoj inkarnaciji.
Ovaj aspekt takodje donosi blokade u finansijama, koje će biti dok ne skinu sve blokade koje su ih kočile da budu ono što jesu i da nemaju strah da iskazuju sebe i svoje talente na pravi način.

Za kraj ostavljam video koji pomaže u prevazilaženju blokada koje su naglašene ovim aspektom.


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON