PLUTON U DRUGOJ KUĆI


Planeta moći i transformacije kada se nadje u ovom polju ukazuje na to da će u početku života, kao i kroz porodicu u kojoj su rodjeni proći kroz ogromne transformacije. Kada je Pluton afliktovan to ukazuje da su u početku života prolazili kroz dosta haotičnih i stresnih situacija, kao i da su se u porodici dešavale razne iznenadne haotične i stresne situacije. Zbog toga su morali ranije da odrastu i da nauče da se staraju o sebi. Nekada afliktovan Pluton u ovom polju ukazuje da porodica naglo gubi veliki novac u vreme kada je vlasnik ove natalne pozicije u periodu odrastanja i da taj gubitak utiče stresno i na njih jer im kasnije stavara strah od gubitka novca. Sa afliktovanim Plutonom u ovom polju su prikazane i zarade novca i materijalnog obilja kroz nelegalne radnje. 
Kada je Pluton stabilno postavljen i kada prima harmonične aspekte od drugih planeta tada ukazuje da su dosta bitnih stvari o uspehu, samopouzdanju, vrednosti i osamostaljenju naučili na najbolji mogući način od svoje porodice. To su osobe koje su veoma sposobne da ostvare svoje potencijale i da od njih dobro profitiraju i uživaju u životu. Slika iznad savršeno opisuje stabilno postavljenog Plutona u ovom polju. 
Dobro postavljen Pluton daje talenat u polju komunikacije i daje i lep i jak glas, a to je pogotovo naglašeno kada prima harmonične aspekte od Venere i Neptuna.
Kada se dobro postavljen Pluton nadje u konjukciji ili u trigonu sa Jupiterom tada je veliki ukazatelj za ogromno bogastvo koje osoba stiče ili kroz porodicu ili sama, ili i jednim i drugim putem. Ta kombinacija daje i ljubav prema luksuznom i moćnom garderobom, posteljinom, nakitom...

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu poziciju... Uživajte! 👏👄💋👏💪😎



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON