PLUTON U PRVOJ KUĆI


Planeta moći i transformacije kada se nadje u ovom polju ukazuje na to da moraju da prodju kroz podzemlje kako bi se izdigli iz pepela i transformisali kao feniks i poleteli ka andjeoskim visinama i prema Božanskoj svetlosti. Taj proces uopšte nije naivan jer zahteva ogromnu perspektivu svoje tamne strane ličnosti i njene transformacije. Pored toga, u tom procesu suočavanja sa njihovim tamnim stranama ličnosti će biti na fizičkom polju suočavani sa raznim izazovima, haotičnim situacijama i nemirima. Sve to je zbog toga što se u njihovim energetskim poljima takve energije nalaze, nisu još u potpunosti iscelili svoje mračne strane karaktera. U te mračne strane karaktera se najviše odnosi na izraženu ljubomoru, zavist, osvetoljubivost, manipulaciju i potrebe za kontrolom drugih. Što pre budu počeli da osvešćuju i transformišu te karakterne osobine njihov život će prestati da bude haotičan i nestabilan.
Često osobe sa ovom pozicijom vole da se predstavljaju drugima kao superiornije i jake. Ova pozicija daje jak karakter i jaku volju, ali nekada mogu da preteraju u ispoljavanju svoje lične moći nad drugima. A na to bi trebalo da  obrate pažnju jer nisu došli u ovu inkarnaciju da manipulišu drugima, već da idu putem Feniksa. Kada to urade tada će otkriti svoju moć alhemizma, koje ranije ili nisu bili u potpunosti svesni ili su je koristili na pogrešne načine. Nikako ne savetujem osobama sa ovom pozicijom da bacaju čini, rade neke crne magije ili da idu kod ljudi koji se time bave jer tako privlače lošu karmu, a i planeta od ove godine više ne dozvoljava takvim energijama da se talože. Dakle, neće smeti više crna magija i ostali mračni rituali da se praktikuju na ovoj planeti.
Položaj Plutona u ovom polju daje i izražen seksipil i jaku seksualnu energiju, koja ih često pokreće ka potrebnim transformacijama, kao i drugu osobu. Na početku njihovog puta Feniksa često su to jake, haotične i prodorne transformacije koje ih menjaju iz korena, kao i čitav njihov svet. A kada se dalje upute u put Feniksa tada će imati veoma strastvene i isceljujuće seksualne odnose, gde se kroz sam odnos isceljuju obe osobe.

Za kraj ostavljam video koji može da pomogne na putu prelaska iz mraka u svetlo... Uživajte!


Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON