VENERA U DEVETOJ KUĆI


Venera je planeta koja predstavlja: lepotu, umetnost, modu, lepo ponašanje, ženstvenost, šarm. U ženskom horoskopu predstavlja kakve smo kao žene, našu ženstvenost, kako se postavljamo i šta volimo u vezama. U muškom horoskopu predstavlja karakteristike žena kakve vole, kao i suprugu, zajedno sa planetama u 7. kući, dispozitorom i aspektima koji su formirani. 
U muškom horoskopu samo kada se Venera nadje u prvoj kući opisuje i njega.
Na ovom linku imate tekst o Veneri i njenoj simbolici u astrologiji (http://astro13lovers.blogspot.com/2018/01/venera-u-astrologiji.html).
Ukoliko niste sigurni da li imate Veneru u ovom polju po True Sidereal sistemu kalkulacije, ovo je sajt za Vas (http://masteringthezodiac.com/sidereal-birth-chart-calculator/).


Boginja lepote, ljubavi, mira i pravde kada se nadje u ovom polju daje ljubav ka putovanjima i upoznavanju novih mesta, kultura, ljudi... Pored toga je prikazana i ljubav prema edukaciji, a naglašeni su i talenti u učenju stranih jezika, kao i talenti u poslovima pri izdavaštvu i kreativnom pisanju, koje je vezano za putovanja i istraživanja drugih kultura i nacija. Takodje ova pozicija može da ukaže na ljubav prema turizmu, kao i moguće profesije pri turizmu. Ukoliko se vladar 10. kuće, vladar 6. kuće ili Mc point-a nadje u jakom kontaktu sa Venerom, tada ukazuje na veliku mogućnost bavljenja prethodno navedenim profesijama.
Ukoliko je Venera stabilno postavljena i ukoliko je harmonično aspektovana od strane Merkura, tada daje blagoslov za studiranje željenog, kao i uspeh na fakultetu i kasnije, u tom polju, željene profesije. Kada je Venera povezana sa vladarem 5. kuće može da ukaže da svoje ljubavne partnere upoznaju preko fakulteta, kurseva ili na putovanjima. Ukoliko je Venera u jakom aspektu sa vladarem 7. kuće i ukoliko vladar 7. kuće ide u 9. kuću ili je vladar 9. kuće otišao u 7. kuću, tada to ukazuje ili na brak sa strancem ili na brak sa nekim ko je bio mentor/učitelj osobi.
Dobro postavljena Venera u ovom polju ukazuje na dobru darmu, a to prosto rečeno znači da ih sreća prati u životu zbog dobrih dela iz prethodnih inkarnacija. Ukoliko je Venera afliktovana to ukazuje da činjenjem dobrih dela za čovečanstvo i planetu čiste svoju karmu i tako će imati više slobode u životu, kao i sreće.
U ljubavi ove osobe ne vole kada ih ograničavaju u bilo kom polju. Vole da istražuju nova mesta i probaju nove stvari sa partnerima. Vole poklone koji su kreativni, inspirisani nekim putovanjima ili su poklon putovanje na destinacije koje oni nisu posetili.
Venera u znaku Škorpije i u jakom kontaktu sa Plutonom i vladarem 8. ili 12. kuće često može da ukaže na tajne afere u stranim zemljama ili sa profesorima/mentorima ili sa nadredjenima. 

Za kraj ostavljam pesmu koja opisuje ovu poziciju. Uživajte! 💋💘😎💫



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON