PLUTON U SESTOJ KUCI

 


Planeta moći (lične moći, a ne kontrole nad drugima, to je jedina i prava moć, nismo Bog, Tvorac da kontrolišemo druge i svet)i transformacija kada se nadje u ovom polju ukazuje na to da su individue koje su rodjene sa ovom pozicijom došle u ovu inkarnaciju da pročiste sve karmičke dugove i nesporazume sa neprijateljima iz prošlih inkarnacija. Lekcija koju ova pozicija nosi je da neprijateljstva ne treba da se nastavljaju, već da se čiste, dakle nema osvetoljubivosti. Ovo nas dovodi do sledeće tačke ove pozicije, a to je da ukoliko imaju karakterne osobine poput ljubomore, zavisti,okrutnosti, osvetoljubivosti, tada će primetiti kako stalno imaju neke izazove i probleme, pritiske, blokade. To će se dešavati sve dok ne pročiste karmičke čvorove o kojima sam govorila i dok ne transformišu sve prethodno navedene karakterne osobine u one suprotne. Kada je Pluton retrogradan, tada dvostruko naglašava sve ono što je prethodno rečeno. 

Kada je Pluton harmonično aspektovan, tada ukazuje na osobe koje imaju želju da ostvare autoritet na poslu, kako bi pomogli svojoj okolini, čovečanstvu itd. Svakako i sa harmoničnim aspektima na Plutona, ova pozicija ukazuje na postojanje suparnika na poslu. Trebalo bi da obrate pažnju da im poslovni život ne postane bitniji od ličnog, jer može doneti izazove sa zdravljem (mentalnim, fizičkim,emotivnim). Opterećenost da sve bude savršeno je takodje naglašena sa ovom pozicijom, a pogotovo kada je Merkur u stresnom aspektu sa Plutonom (kvadrat, konjukcija u ovom slučaju, inkonjukcija, opozicija zavisi od ostalih aspekata na Merkura koji pravi opoziciju na Plutona). Stresni aspekti od Merkura, takodje, mogu doneti izazove sa anksioznošću i opsesivno-kompulzivnim poremećajem. U tome će najviše pomoći da rade hipnoze, meditacije i ostale tehnike isceljenja uma, duše i tela. Boravak u manastarima, ashramima i ostalim duhovnim mestima, takodje, pozitivno mogu uticati na njih i njihovo puno zdravlje. Kada je Mesec uključen, život pored veće vode može pomoći u balansiranju emocija, psihe i fizičkog zdravlja. Sa Mesecom uključenim najbolje se isceljuje preko vode i praćenja mesečevih mena. U nekim slučajevima kada je Mesec uključen sa Plutonom u ovom polju osobe isplaćuju karmu zbog činjenja crne magije ili su to preci radili. Bavljenje crnom magijom više neće biti dozvoljeno od strane Tvorca, Boga, jer nismo Bog da se mešamo u slobodnu volju drugih ljudi.  

Ukoliko je Pluton u stresnim aspektima sa Venerom ne preporucuju se odlasci na operacije za ulepsavanje, a pogotovo u periodu kada je Venera retrogradna. Stresni aspekti sa Venerom, takodje, ukazuju i na isplatu karmickih dugova neprijatelja kroz ljubavne odnose. 

Sve u svemu kada shvate da su ovde došli da pomažu ovoj planeti i čovečanstvu, a ne da otimaju i zadržavaju samo za sebe, tada će ih Bog blagosloviti ispunjenijim, mirnijim i kvalitetnijim životom, bez pritisaka, izazova, neprijateljstava i igrica moći.



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON