PLUTON U OSMOJ KUĆI

 


Planeta moći i transformacije kada se nadje u polju u kojem se oseća kao kod svoje kuće ukazuje na jak simbol feniksa. Naime sam proces uzdizanja iz pepela nije nimalo naivan, iako je Pluton u svom domenu u ovom polju. Kada Pluton prima harmonične aspekte od drugih planeta, tada ukazuje na totalne transformacije koje se dešavaju na lagodan način, bez pritiska i pokušaja kontrole potrebnih transformacija, dok kada Pluton prima stresne aspekte od drugih planeta ukazuje na suprotno. Kada su stresni aspekti uključeni na Plutona u ovom polju to ukazuje i na postojanje dosta trauma sa kojima osoba ne želi da se suoči, kako bi ih iscelila, već ih zatrpava pod tepih, pošto je bolno. Medjutim sam proces isceljenja od toga i da ih više ta traumatična i bolna iskustva ne bi kočila je da ta trauma izadje na površinu kako bi se iscelila, jer dok je ona potisnuta, ona nije nestala. Odlazak kod hipnoterapeuta ili iscelitelja koji se bave Reikiem (sve vrste Reiki-a), Rekonekcijom, Theta healingom i ostalim divnim metodama isceljenja bi najviše pomogao da se na lagodniji način dodje do isceljenja od trauma, bolnih situacija i sećanja i do totalnog uzdizanja iz svega toga i da konačno vode život koji je ispunjen, ostvaren i miran, to ne znači da je savršen 😊. 

PLUTON u ovom polju donosi i interesovanja prema okultnom i svemu onome sto je neistrazeno ili je na neki nacin skriveno i misteriozno. Interesovanja ka medicini, a pogotovo ka hirurgiji takodje mogu postojati. 

Osma kuca takodje predstavlja intimu i intimna partnerstva, kao i tazbinu. Boravak Plutona u ovom polju ukazuje da osobe prolaze kroz drasticnu transformaciju licnosti i psihe (Osma kuca je vezana za psihu) kroz intimne odnose (partnere i sex) i kroz partnerovu porodicu. Ukoliko je Pluton afliktovan obratite paznju da ne izazivate neprijateljse odnose sa partnerima i tazbinom. To ne znaci da treba da trpite zlostavljanje, ali nikako ne savetujem sa afliktovanim Plutonom u ovom polju da razvijate ljubav-mrznja odnose. Ukoliko vas partner ili tazbina zlostavljaju napustite taj odnos i potrudite se da poradite na oprostu prema sebi i drugima koji su vas povredili. To ce vas osloboditi kamena u srcu koji koci sve divne stvari koje mogu da Vam se dogode. Osobe sa Plutonom u ovom polju jesu rodjene da druge inspirisu da se transformisu iz korena i kako da napuste teske i izazovne odnose gde vise nema licnog rasta na svim nivoima za obe strane.

Ova pozicija daje sjajne uvide u skriveno i neistrazeno, pogotovo posle duboke transformacije na svim nivoima, kao i jaku intuiciju. 

Sve u svemu pozicija koja daje sjajne psihologe, savetnike, iscelitelje, terapeute, astrologe, numerologe, tarot citace itd. 

U nastavku vam ostavljam hipnozu za isceljenje na svim nivoima. Uzivajte 🎂



Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON