ŠTA NAM DONOSI RETROGRADNI SATURN U 2019. GODINI


Saturn će se nalaziti u retrogradnoj fazi od 30.04. do 18.09. Boraviće u znaku Strelca, po True Sidereal sistemu kalkulacije. 
Ove godine ćemo imati jako moćan retrogradni Saturn. Sudnji dan je tu, a to znači da dobijamo sve ono što smo zaslužili. Čistimo (isplaćujemo) svu karmu koju vučemo. Sva nepravda koja je bila naneta se ispravlja u ovom periodu. U periodu njegovog retrogradnog hoda ćemo svi naučiti i osvestiti šta je to zakon karme i kako on deluje. Prikazano je da će nam na početku retrogradnog perioda, kao učitelj svojim djacima, pokazivati gde grešimo i šta to treba da menjamo. To se najviše odnosi na naše misaone obrasce (uverenja), navike, rutine, komunikaciju, odluke, akcije. Takodje je prikazano da će većina u kolektivnom smislu odbijati te opomene Saturna da budemo svesniji svojih misaonih obrazaca, navika, odluka, akcija i načina na koji komuniciramo i sklapamo odnose sa drugima, biti ne baš lagodno prihvaćene i da će većina potiskivati potrebne promene. Ali, promene će se dogoditi na lakši ili teži način. Saturn nas izvlači iz zone komfora, a do nas je hoćemo li da se to dogodi na lakši ili teži način. Ono što je prikazano je to da je kolektivna svest na takvom nivou da će se kod većine promene  dogoditi na teži način, jer većina je toliko ušuškana u zoni komfora, koja nije dobra ni za njih, a ni za celo čovečanstvo. 
Ovo je period velikog karmičkog čišćenja, tako da ne savetujem da u tom periodu donosite neke bitne odluke. Takodje će u ovom periodu dolaziti osobe sa kojima morate da rešite karmički disbalans. Ukoliko ste radili loše stvari drugima, sve to što ste radili će biti učinjeno vama. Ukoliko ste činili dobra dela, zakon karme će vas nagraditi i to duplo. 
Krajem Saturnovog retrogradnog hoda ćete primetiti koliko ste se osvestili, transformisali i koliko ste se karmičkih blokada rešili. Imaćemo vatreno proleće i leto, kada ćemo biti suočeni sa isplaćivanjem i čišćenjem sve karme koju nosimo, a to zahteva učenje lekcija, takodje, a ne samo vraćanje "zaduženog". Pozitivna strana ovog perioda je veliko karmičko čišćenje i oslobadjanje od njenih okova, ali na način gde ćemo se suočiti sa onim što smo duboko potiskivali i od čega smo bežali da se suočimo. 
Ovo je, takodje, period kada će biti velike napetosti i borbe izmedju naroda i vlasti u svetu, a odnosi se i na Balkan, pošto Saturn ima jak uticaj na ovo područje. Takodje, nije dobar period za sve autoritete, na balkanskom području, koji su radili ilegalne stvari. Sve će se to razotkriti i uticaće loše na njihov javni imidz. Taj period pogotovo nije dobar za ljude koji vladaju u Republici Srbiji. O ovome sam više pisala u prošlim tekstovima iz 2018. godine. 
Za svaki podznak je uradjena analiza šta donosi ovaj retrogradni pokret Saturna. 
Podznak Ovan: http://astro13lovers.blogspot.com/2018/10/podznak-ovan-i-sta-ga-ceka-u-2019-godini.html,
Podznak Bik: http://astro13lovers.blogspot.com/2018/10/podznak-bik-i-sta-ga-ceka-u-2019-godini.html,
Podznak Blizanci: http://astro13lovers.blogspot.com/2018/11/podznak-blizanci-i-sta-ih-ceka-u-2019.html,
Podznak Rak: http://astro13lovers.blogspot.com/2018/11/podznak-rak-i-sta-ga-ceka-u-2019-godini.html,
Podznak Lav: http://astro13lovers.blogspot.com/2018/11/podznak-lav-i-sta-ga-ceka-u-2019-godini.html,
Podznak Devica: http://astro13lovers.blogspot.com/2018/12/podznak-devica-i-sta-ga-ceka-u-2019.html,
Podznak Vaga: http://astro13lovers.blogspot.com/2018/12/podznak-vaga-i-sta-ga-ceka-u-2019-godini.html,
Podznak Škorpija i Zmijonoša: http://astro13lovers.blogspot.com/2018/12/podznak-skorpija-i-zmijonosa-i-sta-ih.html,
Podznak Strelac: http://astro13lovers.blogspot.com/2018/12/podznak-strelac-i-sta-ga-ceka-u-2019.html,
Podznak Jarac: http://astro13lovers.blogspot.com/2018/12/podznak-jarac-i-sta-ga-ceka-u-2019.html,
Podznak Vodolija: http://astro13lovers.blogspot.com/2018/12/podznak-vodolija-i-sta-ga-ceka-u-2019.html,
Podznak Ribe: http://astro13lovers.blogspot.com/2019/01/podznak-ribe-i-sta-ga-ceka-u-2019.html

Коментари

Популарни постови са овог блога

PLUTON PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

BRAK U ASTROLOGIJI

JUPITER I MARS U ŽENSKOM HOROSKOPU

JEDANAESTA KUĆA I NJENO ZNAČENJE U ASTROLOGIJI

NEPTUN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

URAN PO KUĆAMA U ASTROLOGIJI

KARIJERA U ASTROLOGIJI

MESEC U DVANAESTOJ KUĆI

PLUTON U SEDMOJ KUCI

VENERA KONJUKCIJA PLUTON